Aegon en Hera Life slaan handen inéén

10 februari 2020

Hera Life publiceert op haar website:

“Hera Life wil samen met Aegon groeien naar een leidende positie op het gebied overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen. Om het vertrouwen in de nieuwe partner te onderstrepen, heeft Aegon Growth Capital een minderheidsbelang van 35% genomen in Hera Life.

Voor overlijdensrisicoverzekeringen verwijst Aegon zijn klanten en adviseurs voortaan exclusief naar Hera Life. Hera Life heeft in haar relatief korte bestaan laten zien nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen te kunnen aanbieden die tot de beste in de markt behoren. CEO van Aegon Nederland, Maarten Edixhoven: “Hera Life heeft onlangs wederom de maximale 5 sterren van MoneyView gekregen voor zowel prijs als voorwaarden. Dit, tezamen met een efficiënt aanvraagproces leidt ertoe dat wij onze klanten een goed, relevant alternatief kunnen bieden. We bevelen Hera Life dan ook van harte aan bij onze klanten.”

Sander Franken CEO van Hera Life: ‘Bij ons staat PPI voor Prijs, Proces en Innovatie. We hebben een klein en gedreven team met specialisten, waaronder een eigen actuaris en medisch acceptanten. Ons doel is het beste product en de beste service aan klanten te leveren.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer