Stap verwelkomt Pensioenfonds Invista en Lycra Company

2 maart 2020

STAP publiceert op haar website:

” Met ingang van 1 maart 2020 heeft Pensioenfonds Invista de pensioenaanspraken en pensioenrechten overgedragen aan Stichting Algemeen Pensioenfonds Stap. De Nederlandsche Bank heeft de verklaring van geen bezwaar afgegeven voor de collectieve waardeoverdracht van Invista naar Stap. Daarnaast heeft Lycra Company de eigen pensioenregeling voor de toekomstige pensioenopbouw van haar werknemers ondergebracht bij Stap.

De opgebouwde pensioenaanspraken en pensioenrechten van de circa 800 deelnemers worden ondergebracht in Pensioenkring 2, een kring waarin meerdere werkgevers zijn ondergebracht. De werknemers van Lycra Company bouwen nu ook pensioen op in Pensioenkring 2. Het totaal belegd vermogen van de aanspraken die naar Stap overgegaan zijn bedraagt circa 200 miljoen euro. Na de collectieve waardeoverdracht van Pensioenfonds Invista is het totaal belegd vermogen van Pensioenkring 2 van Stap ongeveer 850 miljoen euro.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer