Bouwinvest koopt 146 vrije sector huurwoningen in Amsterdam

4 maart 2020

Bouwinvest publiceert op haar website:

“Institutionele vastgoedbelegger Bouwinvest en VORM hebben een de koopovereenkomst voor 146 duurzame vrije sector huurwoningen op Eiland Oostenburg in het centrum van Amsterdam getekend.

Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe stadswijk met circa 1800 woningen. Het eiland is een van de laatste binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in Amsterdam, gelegen op eigen grond. Naast behoud van de robuuste industriële signatuur van de Werkspoorhal, aanwezigheid van een rijk commercieel programma, komt hier een mix tussen koop, sociale huur, vrije sector huur en variatie in woonoppervlak. Dit maakt het plan aantrekkelijk voor huishoudens in alle levensfasen en voorziet het in een grote behoefte aan woonruimte binnen de ring van Amsterdam. VORM ontwikkelt op Oostenburg 1140 woningen, verdeeld over 49 gebouwen met elk een eigen ontwerp en eigen architect.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Nederland - Zoek Alerts
Ontvang onze alerts nieuwsbrief
Market preferences
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer