Viertal maakt overstap van Altis naar KCM’s Client Solutionsteam

Paul Gerla

7 februari 2017

Richard Jacobs, Sven Smeets, Edzard Potgieser en Bram Bikker maken de overstap van het leadership-team van Altis Investment Management naar Kempen Capital Management. Het viertal gaat bijdragen aan de verdere uitbouw van de Client Solutions-propositie van Kempen, zoals het verbreden van het fiduciair management naar family offices en vermogensfondsen, het creëren van private markets-oplossingen en verdere innovatie realiseren op het vlak van externe managerselectie voor al haar klanten.

Paul Gerla, CEO van Kempen: “Deze vier professionals behoren tot de absolute top in hun vak, zowel in Nederland als daarbuiten. Voor onze klanten is hun komst goed nieuws, omdat we door hun komst de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren. Bovendien past hun komst in de strategie van Kempen om internationaal te groeien in solutions en beleggingsproducten voor onze klanten. Ik ben ook trots, omdat deze vier professionals juist voor ons kiezen. Het bewijst onze positie in deze markt en laat zien dat talent graag bij ons wil werken.”

De factsheet van KCM is beschikbaar via de Exelerating Fiduciair Management module.

Bron: http://www.kempen.nl/over_kempen.aspx?id=39076

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer