Hester Borrie Head of Client Group International NNIP

17 februari 2017

Hester Borrie wordt per 1 maart 2017 door NN Investment Partners (NNIP) benoemd tot Head of Client Group International, waar zij Martin Nijkamp opvolgt. Borrie wordt tevens lid van het International Management Committee en rapporteert aan de CEO van NNIP. De aanstelling sluit aan bij de huidige koers van het bedrijf, gericht op het behoud van de positie als sterke en groeiende speler met activiteiten in geselecteerde internationale markten waar de meeste klantvraag heerst.

Borrie heeft volgens NNIP ruime ervaring, zowel in Nederland als internationaal, op het gebied van investment management en Global Sales & Marketing. Door NNIP worden de volgende relevante posities van Borrie genoemd: “Binnen Robeco Group N.V. is zij bijna zeven jaar lid geweest van de Management Board. Daarvoor bekleedde ze de rol van Head of Distribution EMEA bij Morgan Stanley Asset Management.”

NNIP over Client Group International: “Client Group International behelst het domein van Marketing, Sales en Client Servicing in de landen en marktsegmenten die NN IP als onderdeel van haar strategie nastreeft. Het omvat alle commerciële activiteiten richting institutionele klanten, wholesale, distributiekanalen wereldwijd en retail in de Benelux en Polen in nauwe samenwerking met de aangesloten distributiekanalen van NN Group.”

Bron: https://www.nnip.com/corporate/NL/nl/Pers/Nieuws-Opinie/view/Hester-Borrie-treedt-aan-als-Head-of-Client-Group-International-bij-NN-Investment-Partners-1.htm

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer