Henk Jagersma vertrekt als directievoorzitter bij SARE&F

Centric

24 maart 2017

Henk Jagersma treedt na een periode van negen jaar per 1 mei 2017 af als directievoorzitter bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance ( SARE&F ), zo blijkt uit het persbericht op de website van het bedrijf. Henk heeft in zijn functie leiding gegeven aan SARE&F en laat volgens het bericht een “sterk bedrijf” achter. George Dröge zal Jagersma tijdelijk vervangen: “George Dröge, directielid van SARE&F sinds 2007, neemt Jagersma´s functie tijdelijk waar. Zodra zijn definitieve opvolger bekend is, volgt hierover nader bericht.”

Tot slot bedanken zowel de Raad van Commissarissen als de Raad van Bestuur Jagersma voor zijn werkzaamheden binnen het bedrijf: “De Raad van Commissarissen van SARE&F en de Raad van Bestuur van Achmea danken Jagersma voor zijn belangrijke bijdrage aan het succes van de onderneming in de afgelopen negen jaar.”

Bron: http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Henk-Jagersma-vertrekt-bij-Syntrus-Achmea-Real-Estate–Finance.aspx

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer