Kempen Capital Management versterkt Client Solutions team met Michel Iglesias del Sol

Paul Gerla

22 juni 2017

Michel Iglesias del Sol gaat het Client Solutions team van Kempen Capital Management (KCM) per 1 september 2017 versterken. Binnen het team zal hij de rol van hoofd Investment Strategy vervullen. Daarnaast zal hij op de afdeling deel uitmaken van het managementteam. Michel zal zich in zijn nieuwe functie met name richten op de bepaling van strategisch en dynamisch asset allocatie advies. Daarnaast zal hij onderzoek doen naar innovatieve beleggingsthema’s.

Iglesias del Sol, voorheen werkzaam als Hoofd Investments en directielid bij Willis Towers Watson Nederland, brengt volgens KCM veel kennis en ervaring mee: “Zijn carrière als investment consultant kenmerkt zich door zijn jarenlange ervaring en bijzondere deskundigheid op het gebied van asset liability management, risk budgeting, structured investments, hedging en strategisch advies. Ook heeft hij een bijzondere dosis pensioenkennis.”

Gerard Roelofs, hoofd Client Solutions, ziet de komst van Iglesias del Sol met plezier tegemoet: ‘De deskundigheid die Michel meebrengt past bij de ambities van het Client Solutions team. Hij is met zijn ervaring een aanwinst voor het team en zal zeker bijdragen aan het verder uitbouwen van onze vooraanstaande positie in de fiduciaire markt.

Michel Iglesias del Sol over zijn nieuwe rol: ‘Ik ben bijzonder verheugd om bij Kempen aan de slag te gaan. Kempen staat voor mij voor hoogwaardig en innovatief vermogensbeheer en uitstekende dienstverlening. Kempen heeft grote mogelijkheden om cliënten te helpen hun ambities te verwezenlijken en ik zie er naar uit om hier aan bij te dragen’.

Bron: http://www.kempen.nl/over_kempen.aspx?id=39267

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer