Nieuw: Exelerating lanceert Suggestion Machine

1 mei 2018

Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld. Dit alles gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze klanten.

In dit kader wijzen wij u graag op de lancering van ons nieuwe product: de Suggestion Machine, de zoekmachine voor institutioneel Nederland.

De Suggestion Machine helpt u met het doorzoeken van de pensioensector op relevante woordcombinaties. Wilt u bijvoorbeeld weten welke pensioenfondsen publiceren over een specifiek beleggingsproduct, beleggingsterm of bedrijf? Gebruik dan de Suggestion Machine om meer dan 4000 openbare bronnen van pensioenfondsen te doorzoeken, zoals webpagina’s, jaarverslagen en ABTN’s. De Suggestion Machine genereert vervolgens een rapport met suggesties. Hierin staat welke pensioenfondsen een relatie hebben met de zoekterm.

Zo kunt u bijvoorbeeld in een oogopslag vinden welke pensioenfondsen publiceren over actief beleggen, ESG of small cap. De Suggestion Machine maakt het tevens mogelijk om gedetailleerd te zoeken naar combinaties van zoektermen of synoniemen. Zo kunt u de Suggestion Machine bijvoorbeeld laten zoeken naar de combinatie van een vermogensbeheerder en een beleggingscategorie, of naar zowel hypotheken als mortgages.

De Suggestion Machine is bereikbaar via Exe Analytics.

Klik hier voor een voorbeeld van een Suggestion Report en bekijk de onderstaande video voor een impressie van de Suggestion Machine:

 

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer