Exelerating AVG update

Network Graphs 2.0

24 mei 2018

Op 25 mei 2018 gaat de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie, ook wel bekend onder de Engelse naam General Data Protection Regulation (GDPR). Simpel gezegd zorgt deze nieuwe Europese privacywet ervoor dat uw gegevens per 25 mei 2018 nog beter worden beschermd. Wij hebben daarom het Exelerating Privacybeleid aangepast.

Exelerating respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonsgegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. De handelswijze van Exelerating is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons privacy statement omschrijven we hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens als uw gebruikmaakt van onze diensten.

U kunt ons privacy statement vinden op de website, of bekijken via deze link. Mocht u verder vragen hebben, dan vernemen wij die graag van u.

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer