Inge Ampe nieuwe CCO van Argenta en Baudouin Thomas vervoegt de raad van bestuur

22 juni 2018

Argenta publiceert op haar website:

“De raad van bestuur van Argenta draagt Inge Ampe voor als bestuurder en als lid van de directiecomités van Argenta Spaarbank en Argenta Assuranties. Zij zal als Chief Commercial Officer verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de commerciële directies Distributie, Distributieondersteuning, Productmanagement en Marketing & Digitaal. Inge Ampe kan bogen op bijna 25 jaar ervaring in uiteenlopende commerciële functies bij ING. Momenteel is zij bij ING hoofd van Daily Banking Services België en Nederland. In die functie stuurt zij een 400-tal business- en IT-medewerkers aan. Daarvoor was zij onder andere verantwoordelijk voor Marketing, Customer intelligence en Productmanagement. Inge Ampe start op 1 oktober 2018. Haar mandaat werd ter goedkeuring aan de toezichthouder voorgelegd.

Daarnaast draagt de raad van bestuur Baudouin Thomas voor als onafhankelijk bestuurder van de raden van bestuur van Argenta en als lid van het risicocomité en auditcomité. Baudouin Thomas was tot 31 mei 2018 Managing Director bij Accenture en leidde er het Financial Services departement voor België en Luxemburg. Sinds 2015 was hij bovendien wereldwijd verantwoordelijk bij Accenture voor distributie en marketing offerings in financial services. Baudouin Thomas start van zodra zijn aanstelling wordt goedgekeurd door de toezichthouder.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer