Oyens & Van Eeghen breidt team uit met twee relatiebeheerders

4 januari 2019

Oyens & Van Eeghen publiceert in een persbericht:

“Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen heeft vanaf 1 januari haar team uitgebreid met de aanstelling van Tom Jongbloed (57) en Maiko van Gurp (38) als Senior Relatiebeheerder. Zij komen over van InsingerGilissen Bankiers waar zij beiden werkzaam waren als Private Banker.

De heren zijn aangetrokken om bij te dragen aan de groeiambities van de organisatie en de dienstverlening richting de cliënt verder uit te breiden. Beiden hebben ruime expertise in vermogensbeheer, beleggingsadvies, financiële planning en maatwerk kredietdienstverlening voor de vermogende particulier en directeur grootaandeelhouder.

Frederik Kalff, directielid van Oyens & Van Eeghen zegt: ‘Wij zijn verheugd met de uitbreiding van ons team. De beide heren zijn doorgewinterde professionals in hun vak. We zien ernaar uit samen met hen onze plannen verder ten uitvoer te brengen’.”

Ga naar de website van Oyens & Van Eeghen: klik hier

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer