Aon benoemt Chief Transformation Officer

12 april 2019

Aon publiceert op haar website:

“Marleen Lemmens (52) wordt per 1 juni benoemd tot Chief Transformation Officer (CTO) bij Aon Nederland. In deze nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor het efficiënter en effectiever organiseren van de operationele processen van de verschillende bedrijfsonderdelen van Aon. Daarbij gaat zij zich richten op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten en het beter faciliteren van medewerkers. De focus komt daarbij te liggen op innovatie en digitalisering. Daarnaast zal Lemmens ook een belangrijke rol spelen bij de succesvolle afronding van de integratie van UMG (Unirobe Meeùs Groep) in Aon.”

Lemmens heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening op het gebied van operations, het transformeren van bedrijfsonderdelen en procesoptimalisaties. Hiervoor werkte ze ruim tien jaar bij Aegon. Haar laatste functie was die van Directeur Leven waar ze een strategische herijking opstelde en uitvoerde voor het levensbedrijf. Eerder was ze als Directeur Schade Zakelijk verantwoordelijk voor de verkoop van de zakelijke schadeportefeuille van Aegon naar Allianz.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer