Paul Boomkamp verlaat dit najaar PGGM

17 april 2019

PGGM publiceert op haar website:

“​Paul Boomkamp verlaat dit najaar PGGM en treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Bestuur van het Erasmus MC in Rotterdam. Paul is momenteel Chief Financial & Risk Officer en tevens plaatsvervangend voorzitter van het Executive Committee en de Raad van Bestuur van PGGM N.V. Paul wordt binnen het Erasmus MC de nieuwe financieel bestuurder en volgt in die hoedanigheid David Voetelink RA op.

Boomkamp (1969) werkt sinds 2015 bij PGGM. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring op het raakvlak van financiële dienstverlening, professionele dienstverlening en gezondheidszorg. Voor zijn indiensttreding werkte hij onder meer als bestuurder van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Marjanne Sint, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PGGM N.V.: “Ontzettend jammer dat Paul vertrekt, al is de functie van CFO van Erasmus MC natuurlijk een hele mooie stap. Paul was de afgelopen jaren een stabiele en betrouwbare factor in het bestuur van PGGM en heeft hierbij een stevige bijdrage geleverd aan het wendbaar en toekomstvast maken van de organisatie. Ik wens hem heel veel plezier en succes in het Erasmus MC.”

De Raad van Commissarissen van PGGM N.V. buigt zich, in afstemming met bestuursvoorzitter Edwin Velzel, over de opvolging van Paul Boomkamp.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer