Exelerating
Roundup week 4

Exelerating Roundup week 45: wat is er afgelopen week gebeurd?

Exelerating volgt financiële instellingen op de voet door elke dag meer dan 1350 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders te controleren op relevante wijzigingen. Binnen onze wekelijkse ”Roundup” rubriek tonen wij het belangrijkste nieuws dat afgelopen week geplaatst is op de pagina’s die wij volgen. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week staat in onderstaand overzicht:

  Maandag

 • David Capdevila benoemd tot nieuwe CEO Atradius
  Atradius publiceert op haar website:”Amsterdam, 31 oktober 2019 – Vanaf 1 januari 2020 vervangt hij Isidoro Unda, die na 12 jaar zijn vertrek als Chief Executive Officer bij de verzekeringsmaatschappij heeft aangekondigd.De Raad van Bestuur van Grupo Catalana Occidente en de Raad van Commissarissen van Atradius N.V. hebben in hun vergadering van 31 oktober 2019 ingestemd met de benoeming van David Capdevila als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Atradius.
  Lees meer

 • Exelerating Weekly Transfers week 44 met o.a. Bouwnijverheid, DSM Nederland en Particuliere Beveiliging
  Exelerating controleert iedere dag meer dan 2000 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders op relevante wijzigingen, waaronder ook publicaties zoals nieuwsbrieven en jaarverslagen. Binnen onze wekelijkse ”Transfers” rubriek tonen wij de belangrijkste wijzigingen in de organisaties van pensioenfondsen van de afgelopen week: Bron Website Bisdommen BeleggingscommissieToegetredenE.F.J.
  Lees meer

 • Dekkingsgraad oktober blijft ternauwernood boven kritieke grens
  Aon publiceert op haar website:”De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen komt in september net boven de kritieke grens van 100%. De dekkingsgraad eindigde op 101%.
  Lees meer

 • Woensdag

 • Pensioenfondsen Horeca & Catering en Detailhandel bundelen hun krachten in het Dutch Engagement Network
  Horecabedrijf publiceert op haar website:”Pensioenfonds Horeca & Catering en Pensioenfonds Detailhandel bundelen hun krachten in het Dutch Engagement Network. Doel van de samenwerking is om bedrijven waarin wordt belegd direct te stimuleren tot een duurzamere werkwijze.
  Lees meer

 • Vrijdag

 • Dow pensioenfonds gaat aantal beleggingen in aandelen verminderen
  Dow publiceert op haar nieuwsbrief:”U begrijpt dat onze resultaten sterk gerelateerd zijn aan economische ontwikkelingen wereldwijd. Vroeger werd nog wel eens gesteld dat op zeven goede jaren, zeven mindere jaren volgden.
  Lees meer

 • Febelfin duurzaamheidslabel voor Kempen fondsen
  KCM publiceert op haar website:”Vier fondsen van Kempen mogen vanaf vandaag het Febelfin duurzaamheidslabel dragen. De Belgische organisatie Febelfin heeft in overleg met haar stakeholders een kwaliteitsnorm uitgewerkt voor duurzame financiële producten, waaronder beleggingsfondsen.
  Lees meer

About author

Related Articles