Exelerating
Roundup week 4

Exelerating Roundup week 08: wat is er afgelopen week gebeurd?

Exelerating volgt financiële instellingen op de voet door elke dag meer dan 1350 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders te controleren op relevante wijzigingen. Binnen onze wekelijkse ”Roundup” rubriek tonen wij het belangrijkste nieuws dat afgelopen week geplaatst is op de pagina’s die wij volgen. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week staat in onderstaand overzicht:

  Maandag

 • Exelerating Weekly Transfers week 7 met o.a. Metalektro, bedrijfstakpensioenfonds, Hewlett-Packard en HaskoningDHV
  Exelerating controleert iedere dag meer dan 2000 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders op relevante wijzigingen, waaronder ook publicaties zoals nieuwsbrieven en jaarverslagen. Binnen onze wekelijkse ”Transfers” rubriek tonen wij de belangrijkste wijzigingen in de organisaties van pensioenfondsen van de afgelopen week: Bron Website AVEBE AccountantToegetredenKPMGAccountantAfgetredenJ.
  Lees meer

 • Gerard van Olphen herbenoemd tot bestuursvoorzitter APG Groep
  APG publiceert op haar website:”Gerard van Olphen (1962) is door de raad van commissarissen van APG Groep per 9 maart 2020 herbenoemd tot bestuursvoorzitter van APG. De benoeming geldt opnieuw voor een periode van vier jaar.
  Lees meer

 • Pensioenfonds Grontmij en Sweco Nederland kiezen voor Het nederlandse pensioenfonds
  HNPF publiceert in een persbericht:”Stichting Pensioenfonds Grontmij brengt de pensioenverplichtingen en het vermogen per 1 juli 2020 onder bij Het nederlandse pensioenfonds (APF). Het gaat om de opgebouwde aanspraken van circa 6.700 (oud-)deelnemers en een vermogen van ruim € 1 miljard.
  Lees meer

 • MN koopt high street portefeuille van Ronstreet Properties
  MN publiceert op haar website:”MN heeft namens haar opdrachtgever pensioenfonds PMT vier high street winkelpanden aangekocht van Ronstreet Properties. De winkels zijn verhuurd aan modeconcern WE en liggen op toplocaties in Groningen, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.
  Lees meer

 • Aegon Nederland steunt Access to Medicine
  Aegon publiceert op haar website:”Aegon Nederland vindt het belangrijk dat de toegang tot medicijnen voor mensen wereldwijd verbetert. Daarom tekent Aegon het investor statement van de Access to Medicine Foundation.
  Lees meer

 • Update: Exelerating breidt Fiduciair management module sterk uit met informatie over manager selectie
  Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld.
  Lees meer

 • Dinsdag

 • Hessel van Beijma start als Senior Client Relationship Manager bij BNP Paribas Asset Management
  BNP publiceert in een persbericht:”BNP Paribas Asset Management onderstreept haar commitment aan de Nederlandse markt met de benoeming van Hessel van Beijma als Senior Client Relationship Manager per 17 februari 2020. Hessel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de asset management industrie, waarin hij met name verschillende posities bekleed heeft binnen Blackrock/BGI.
  Lees meer

 • Ahold Delhaize Pensioen: Herbenoeming Jorik van de BOS BAC
  Pensioenfonds AHOLD publiceert op haar website:”De Beleggingsadviescommissie van Ahold Delhaize Pensioen bestaat uit vier leden. Deze leden adviseren het Bestuur over het beleggingsbeleid.Het Bestuur van Ahold Delhaize Pensioen benoemt de leden van de Beleggingsadviescommissie.
  Lees meer

 • GE Pensioen belegt nu ook in hypotheken
  Pensioenfonds General Electric Nederland publiceert op haar website:”Vanaf dit jaar belegt GE Pensioen in Nederlandse hypotheken. Dat doen we in het ASR Hypothekenfonds.
  Lees meer

 • Donderdag

 • Van Lanschot Kempen: stijging totale omvang client assets met € 20,8 miljard naar € 102,0 miljard
  Kempen publiceert op haar website:”Van Lanschot Kempen presenteert vandaag de jaarcijfers over 2019. Karl Guha, bestuursvoorzitter: ‘We zijn trots op wat we bereikt hebben in 2019.
  Lees meer

About author

Related Articles