Exelerating

Achmea Investment Management versterkt Fixed Income teams voor Intern Beheer

Achmea IM publiceert in een persbericht:

“Bij Achmea Investment Management zijn Karin Visser en Björn Straijer gestart, respectievelijk als Portfolio Manager LDI & Rates en Portfolio Manager Credits. Karin Visser richt zich op het ontwikkelen van LDI-strategieën voor pensioenfondsen en het actief managen van LDI-portefeuilles. Björn Straijer heeft als belangrijkste aandachtgebied het actief managen van Covered Bonds binnen het Financials cluster. Beide zijn afkomstig van Kempen Capital Management. Karin Visser werkte hier als Portefeuillemanager LDI; Bjorn Straijer bekleedde er de functie van Trader Fixed Income & Derivaten.

Ga naar de website van: Achmea IM

Achmea IM

About author

Related Articles