Positieve jaarcijfers Aon Nederland in “uitdagend” 2019

29 juli 2020

Aon publiceert op haar website:

“De omzet van Aon Nederland in 2019 was 391,2 miljoen euro. Dit is een groei van 3,5% in vergelijking met 2018. De risico- en verzekeringsadviseur kijkt daarmee terug op een goed jaar. De positieve lijn zette in het eerste kwartaal van 2020 door, maar de verwachting is dat de coronacrisis de groeicijfers voor de rest van het jaar enigszins afvlakken.

“We hebben in 2019 een goed jaar gehad”, zegt Marc van Nuland, Country Manager van Aon Nederland. “Het was het jaar waarin we te maken kregen met een verharde verzekeringsmarkt die ons voor grote uitdagingen stelde. Ondanks dat was 2019 het jaar waarin we ons niet alleen voornamen om nog door te pakken op innovatieve oplossingen, maar dat ook daadwerkelijk gedaan hebben.”

Vooruitkijkend vult CFO van Aon Nederland, Rogier Sparreboom, aan: “uiteraard ziet 2020 er heel anders uit. De coronacrisis zal invloed hebben op onze groei voor dit jaar. Tegelijkertijd gaan we door met de verbetering en digitaliseren van onze dienstverlening en bereiden we ons voor op de integratie met Willis Towers Watson, uiteraard in afwachting op de goedkeuring van de aandeel- en toezichthouders.” “

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer