Nieuw bestuurslid Pensioenfonds Notariaat

2 oktober 2019

Notariaat publiceert op haar website:

“Per 1 oktober 2019 is Piet Molenaar (57) benoemd in het bestuur van Pensioenfonds Notariaat, na toetsing op geschiktheid door De Nederlandsche Bank. Hij treedt op als onafhankelijk bestuurslid. Piet Molenaar heeft als expertise beleggingen, een werkgebied waarin hij al zijn gehele loopbaan actief is. Zo werkte hij onder meer als adviseur en directeur bij verschillende vermogensbeheerders. De laatste jaren is hij werkzaam als extern adviseur of bestuurslid bij verschillende pensioenfondsen.

Piet Molenaar volgt Hanso Idzerda op, van wie de bestuurstermijn per 1 juli 2019 afliep.

Fondsprofiel Notariaat:

Notariaat is een BPFv met eind Q2 2019 een belegd vermogen van € 3,136 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 11,189 actieve bijdragers en 5,028 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q2 2019 een rendement van 5.4%. Eind Q2 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 107% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 113.8% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is Non-external en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door TKP

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer